Cancerul Mafiei din Justiţia Oltului: Magistratii de la Olt nu au fost excluşi din magistratură după încălcarea legii prin faptele nelegale, greve şi proteste poliţiştii şi magistraţii din Olt, COMPLICII infractorilor

Recent dezbaterile pentru o reformă adevărată a justiţiei au scos în evidenţă criminalitatea care există în CSM şi în casta magistraţilor. Aproape toţi magistraţii sunt constituiţi în găști, denumite asociaţii, contrar dispoziţiilor legale, pentru că acestea nu sunt prevăzute de nicio lege ci, mai mult, le este interzis să constituie sindicate iar asociaţiile sunt de fapt nişte grupări, ca şi sindicatele în cauză.Ce scop au avut ei nu este greu de ghicit! Însă această activitate infracțională poate fi lesne dedusă din activitatea acestei grupări denumite Forumul Judecătorilor prin reprezentant foto (2).

Dragoş Călin de la Curtea de Apel Bucureşti(şi fost magistrat la Olt) şi Asociaţia Iniţiativa pentru Justiţie, condusă de procurorul Bogdan Pirlog Prin Legea nr.168/1999 privind soluţionarea conflictelor de muncă, le este refuzat procurorilor şi judecătorilor dreptul la grevă, iar Legea nr.54/2003 privind sindicatele, le interzice constituirea în sindicate.Orice activitate contrară acestor legi este un abuz în serviciu şi o nesocotire a statului de drept.Dar activitatea lor continuă pentru că ei se cred mai presus de lege! Prin manifestările de tip grevă ale acestora, fapte ce întrunescelementele constitutive ale infracțiunii de abuz în serviciu au devenit Incompatibili pentru a judeca cauzele și implicit pe cetățenii Romîniei.

Aceşti reprezentanţi ai unor magistraţi, unii dintre ei chiar din Olt, doresc ca actualul minstru al justitiei, Cătălin Predoiu să fie schimbat din funcţie. Ei consideră că toate demersurile privind reformele justiţiei iniţiate de actuala clasă politică în care actualul ministru este un potenţial vârf de lance, trebuie combătute şi revenit la forma de autonomie şi independenţă al magistratului, fie el procuror sau judecător, situții care sunt împotriva unui stat de drept și definesc astfel statul de clan, rolul poporului fiind neluat în seamă şi desconsiderat. Se ştie că perpetuu , după 1990, magistraţii au luptat prin toţi aceşti oameni politici iresponsabili de genul lui Farfuridi, Caţavencu sau cetățeanului turmentat, persoanajele lui Caragiale mai actuale decât oricând,să facă ce vor şi ca hotărârile lor, fie ele mediocre şi implicit dovada corupţiei, să nu fie supuse niciunei cenzuri şi să le fie anulate,iar oamenii să-și recapete drepturile lor. A urmat si o ofensivă împotriva acestui sistem când serviciile secrete au demonstrat împreună cu DNA corupţia din sistemul magistraturii, dovedindu-i pe unii dintre ei corupţi pentru ca în final să fie condamnaţi. Sistemul mafiot a reacţionat şi încă este vehement, şi a distrus sistemul legal de combatere a corupţiei şi colaborarea DNA- SRI .

Astfel, s-a considerat ca illegal protocolul dintre SRI şi DNA şi că SRI nu ar putea avea calitatea de organ de urmărire penală , potrivit deciziilor CCR. Ca un sistem de boomerang toate acele cauze penale în care au fost implicaţi magistraţii,dar şi alte personaje , dovedite de sistemul DNA -SRI ca fiind corupte, au fost achitaţi după aceste decizii ale CCR fără a se dovedi că probele ar fi false, nu ar fi adevărul în cauză și fără a se lua în consideraţie că orice probă adusă în fața procurorului,el fiind de fapt organul de urmarire penală și cel care conform legii instrumentează cauza, dacă este adevărată poate duce la o judecată dreaptă şi la aflarea adevărului, condamnarea infractorului! Toţi aceşti magistraţi din aceste asociaţii ilegale, inclusive cei de la CSM, vor ca magistraţii să nu fie supuşi niciunei cercetări şi mai ales să nu fie inclus SRI în, strângerea probelor şi informaţiilor referitoare la activitatea magistraţilor . De asemenea vor ca autonomia să le fie respectată , ei să decidă fără a se sancționa mediocritatea şi corupţia lor, iar cetățeanul să nu fie repus în drepturile sale. Ei consideră că acesta este parcursul europen!Dar acest parcurs European de până acum, a fost criminal:Poporului român i-au fost încălcate drepturile prevăzute de Constituţia României şi de Carta Drepturilor Fudamentale ale UE .UE din nefericire pentru acest popor nu a fost garantul respectării drepturilor Omului, înlesnindactivitatea infracțională a magistraţilor români, așa cum a precizat si ex.-Preşedintele Traian Băsescu.

Traian Băsescu: „Justiţia a făcut mult mai mult rău decât politicienii sau românii cerșetori din Roma sau Paris” Dar magistratii Oltului , ca şi alţii din alte părţi, au demonstrat faptul că ei nu au frică de lege și ordonanţele sau hotărârile lor sunt unele mediocre şi se poate demonstra în modul acesta că sunt proba edificatoare pentru a demonstra corupţia . Mai mult, unele dosare penale sunt dosite de procurorii şi politiştii, dovada colaborării dintre ei şi infractori (cazul ex. vicepremierului Paul Stănescu este relevant), iar altele sunt instrumentate în acelaşi scop, al apărării infractorilor pentru a se obține în instanță achitarea lor.În această categorie intră şi politicienii din zonă în special cei din gruparea PSD. Achitarea lui Ionuţ Ivan actualul vicepreşedinte al CJ Olt ca şi a Preşedintelui CJ Olt, Marius Oprescu prin colaborarea tuturor acestor magistraţi ai Oltului şi Doljului, cazuri de tematică juridică ,dovedindu-se criminalitatea din aceste instituţii și dovada lipsei unui stat de drept. Se poate observa că Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a fosat condus anterior de Otilia Chiriţă,

prcouror care a ajuns judecător şi care nu a păţit nimic cu toate că procurorul Iacobescu a denunțat modul criminal de comportament al acesteia, iar presa a dezvăluit un nou episod de criminalitate a acestui magistrat atunci când a obstrucţionat ancheta în cazul lui Marius Oprescu preşedintele actual al CJ Olt. Acest magistrat a fost transferat la Tribunalul Bucureşti prin decizia ICCJ care a obligat CSM să transfere persoana în cauză. Nu a fost cercetată şi condamnată. Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt are ca prim procuror la acest moment tot un om controversat, Anca Anuţa. Am demonstrat tuturor cum acest Parchet nu soluţionează dosarele penale şi unele dintre dosare au dispărut de ani de zile. Tribunalul Olt ,ca şi CSM, nu a dispus măsurile legale de cercetare pentru că obiectivul lor este menţinerea haosului ,cauza corupţiei din sistem, în dispreţ față de poporul român.Ea este soţia unui mare afacerist cunoscut în zonă mai ales prin activitatea imobiliară dezvoltată(construcţia ilegală considerată de oamenii de bună credinţă – blocul de lângă Liceul Minulescu). Mulţi dintre procurori sunt fii sau fiice de foşti miliţieni sau de personal al instanţelor iar aceştia nu pot să menţină o activitate a statului de drept în aceste instituţii. La Parchetul de pe lângă Judecatoria Slatina este veşnic în funcţia de Prim procuror Pavel Marinel, un om controversat şi acest lucru îl poţi dovedi prin soluţiile pe care le dispune pentru a menţine ilegalităţile procurorilor din subordine şi a favoriza infractorii. Pe acesta îl poţi indentificaîin fotografiile de la grevele şi protestele evidenţiate de mass media. Nu în ultimul rand, constat că Tribunalul Olt are în componență magistraţi care au fost pe la Prefectura Olt, jurişti în tercut, cum este cazul Marinela Georgescu, sau politişti cum este cazul lui Arabela Fănel. Nu se poate omite din listă şi preşedinta Tribunalului Olt, Liliana Oprea, un controversat fost procuror sau Marian Piţu ,un judecator ce are un anumit comportament stiut și de către CSM. Garderoba” de magistraţi de la Tribunalul Olt s-a îmbunătăţit cu Romeo Petcan fost poliţist sau Paulică Dumitrescu,fost procuror, oameni de asemenea controversaţi . Se ştie că Romeo Petcan a dispus să nu fie arestat Marius Oprescu iar drept recompensă a fost numită soţia în postul de registrator şef la Cartea funciarăconform presei centrale). Slogan electoral:<< Din zei de-am fi scoborâtori, C-o moarte tot suntem datori! Totuna e dac-ai murit Flăcău ori moş îngârbovit; Dar nu-i totuna leu să mori Ori câine-nlănţuit.>> Vrem dreptate! Desteaptă-te, române! Acum ori nicidată!

Bădită Gheorghe, Preşedintele Ligii Dreptăţii Împotriva Coruptiei şi Abuzurilor, filiala Olt