Crimele magistraților din zona Oltului şi Doljului nu sunt anchetate de organele centrale.
Sistemul mafiot a penetrat Parlamentul, Guvernul, Parchetul, Justiţia, serviciile secrete și s-a demonstrat că nu avem stat de drept.

Statul mafiot descoperit imediat după Revoluţie şi constituit pe structura politiculului, cu scopul îmbogățirii oamenilor politici, a fost în repetate rânduri subiectul unor dezvăluiri ale presei dar şi a unor importanți oameni politici sau funcționari ai statului care au informat opinia publică despre modul criminal în care acţionează şi căruia nu i se poate opune nicio instituție, cu atât mai mult justiția, ea însăși, prin magistrații săi, nu de puține ori participantă la favorizarea actelor criminale.
Unul dintre contemporanii noștri, celebru pentru funcţiile pe care le-a ocupat în PSD şi apoi în Parlament şi Guvern, Paul Stănescu, catalogat de mass media ca tractoristul de la Olt, a fost audiat la DNA fără consecințe asupra situaţiei de hoție care a avut ca denunţ tocmai banii publici din multele proiecte europene supuse evident „ingineriilor“de furt pentru că în toate aceste situații sunt licentiaţi în doctorate de…. hoție toate acele persoane care, fără prea multă carte, știu să fie atât de inteligenți în furtul banului public și să-și perfecționeze metodele de hoție și îmbogățire dar şi de menţinere a puterii politice şi administrative.
Declaraţia acestui Baron Paul Stănescu în fața presei (titrarea jurnalistului de la Libertatea):

„Sunt baron, ce mai vreţi, da, baron local!” Tractoristul Stănescu loveşte o jurnalistă peste telefon

Iată declaraţia lui Paul Stănescu după audierea de la DNA, degajat şi fără a se teme de consecințele legale „Eu am fost citat ca martor. Am fost citat, cred că marți, am primit invitația prin telefon, am căzut de comun acord, am stabilit ziua și ora și apoi m-am prezentat. Nu are legătură cu niciun coleg de partid. De la Olt, din perioada în care eu eram președinte la Consiliul Județean. Am fost citat ca martor, am pe telefon, dacă vreți vă arăt. Am dat declarație 10 minute, un sfert de oră, am băut cafeaua și am plecat. Pot să spun că general, nu punctual, penru că e complicat ca martor să îți pună întrebări punctuale”, a declarant la acel moment Paul Stănescu
Se poate demonstra că organele judiciare pentru ei nu erau o sperietoare, se putea aranja situația judiciară din cauza penală, având puterea politică obținută înainte de alegerile prin care au făcut majoritatea în Parlament acum 4 ani, dar putem spune că societatea romanescă nu a avut nimic de câștigat, dovedindu-se micimea acestor politicieni.
Mass media a scos în evidenţă biografiile multora dintre politicienii Oltului care au ocupat funcţiile cele mai înalte din Guvern sau au fost parlamentarii de….. excepţie și lux (sau și una și alta) care au studii la nivelul… genunchiului de broască (fie ea şi testoasă!), dar care au luat în stăpânire instituții care gestionează miliarde de euro, tranformându-le într-un fief al corupției. Se preciza de mass media că aceste clanuri sunt conduse un milițian cu BAC-ul luat la 50 de ani, un specialist în tractoare, un inginer cu Dreptul făcut la 42 de ani. Și cu toate acestea nu au fost deocamdată execuţii politice în totalitate sau măsuri ale organelor judiciare pentru activitatea lor frauduloasă.
În mod firesc, se pune întrebarea: care poliţist, procuror sau magistrat a rezistat tentației de a nu primi șpaga de milioane de euro?!
Toată această întrebare sau întrebări îți răscolesc amintiri dureroase ți se duce gândul că societatea în care trăim este una nedemnă, imorală, pentru că dreptate nu există și în aceste condiții nu se poate face. Nu există nicio instituție a statului de drept care să fie credibilă și să-ți respecte drepturile tale ca individ și cu atât mai mult să facă din societatea în care trăim o oază de dreptate şi viață… fără corupție.

Un alt caz în care poţi dovedi care a fost complicitatea poliţiştilor şi magistraţilor în cazul crimei cu premeditare săvârșită de Marius Oprescu, actualul Preşedinte al Consiliului Judeţean Olt, dar fără succes pentru că statul mafiot are grijă să acopere faptele fraților de… cruce din celulele mafiote.
Se ştie de toată lumea cum s-a întamplat atunci în anul 2013 când Marius Oprescu, vizibil băut, a intrat cu maşina proprietatea CJ Olt într-o căruță lovind pe un tânăr care, apoi, a fost plimbat între spitalele din Slatina şi Scorniceşti şi a fost lăsat fără îngrijire pentru ca în final să moară cu zile.

În timpul acestor evenimente după accident, s-au pus în mișcare organele judiciare, dar nu pentru a soluţiona şi cerceta cazul cu respectarea procedurilor şi a principiilor procesual penale, după cum s-a observat, ci pentru a da… o mână de ajutor infractorului politic Marius Oprescu.
Astfel, deşi s-a opus testării cu aparatul etilotest s-a supus recoltării de sânge.
Una dintre probele de sânge a fost trimisă la Serviciul de Medicină Legală Olt și a primit la scurt timp rezultatul că nu există alcool depistat în sângele respectiv.
Această primă probă de sânge a fost distrusă după examinare, conform legii. Cea de a doua probă de sânge a fost sigilată și transmisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.
Procurorul de caz, care a primit-o sigilată, a pus-o într-un frigider din instituție, pe care l-a sigilat de asemenea. A doua zi procurorul a fost sunat de Otilia Chiriță, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, care a urlat la el să nu mai folosească frigiderul instituției, că-l dă pe mâna Inspecției Judiciare. Şi în acest mod se dovedeşte ce situaţie ingrată şi de-a dreptul periculoasă este pentru cei care doresc să-și îndeplinească îndatoririle de magistrat! Confruntată cu replica procurorului de caz, doamna prim-procuror, Otilia Chiriță, a dispus un control managerial pe toate dosarele procurorului care instrumenta și cazul vicepreședintelui CJ, inculpatul Marius Oprescu, fix în ziua și la ora la care trebuia ca procurorul să facă audierea respectivului inculpat care aveau ca scop tocmai blocarea anchetei.
Dar lucrurile au devenit şi mai complicate atunci când procurorul a dus la IML București spre investigare cea de-a doua probă de sânge, aceea păstrată sigilată în frigiderul, sigilat de asemenea, al procuraturii.

Pe lângă analiza de alcoolemie, procurorul de bună credință a cerut la IML și o expertiză serologică, la care adjunctul IML spun surse s-a albit la față, pentru că expertiza serologică a dezvăluit că nu era recoltat sângele (din proba respectivă!) de la Inculpatul Oprescu Marius, fapt ce a dus la concluzia că la Spitalul Judeţean de Urgență Slatina nu i-a fost recoltat inculpatului sânge după producerea accidentului, ci s-a preluat sânge de la altă persoană.
Imediat după reținerea lui Marius Oprescu şi a întregului grup acuzat de săvârșirea infracțiunilor, a doua zi, procurorului de caz i-a fost luat dosarul, acesta fiind brusc strămutat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova.
Strămutarea a avut loc în mod spectaculos, în ziua reținerii vicepreședintelui CJ Marius Oprescu și a celorlalți inculpați. În aceeaşi zi șefii Parchetului zonal venind intempestiv la Parchetul Slatina să ceară dosarul: procurorul general al Parchetului Curții de Apel Craiova, Lăloianu Constantin și adjunctul său, Aurel Băjenaru. A urmat trimiterea în judecată a lui Marius Oprescu doar pentru udciderea din culpă, restul infracțiunilor şi a întregului grup râmânând o amintire, o aventură înscrisă în istoria… uitată a omenirii.Se remarcă astfel grupul de magistraţi de la Parchetul dpl Curtea de Apel Craiova şi ei implicaţi pentru apărarea inculpatului Oprescu Marius.
Se cunoaşte că toţi cei care l-au ajutat au primit răsplată, el fiind achitat de Judecătoria Slatina şi de Curtea de Apel Craiova, iar aceasta este încă o dovadă că politicul a înființat un stat mafiot, fapt ce este cunoscut de toată lumea.
Numai că instituțiile centrale nu au răspuns la toate aceste întrebări, evenimente, fapte criminale și este dovada că România nu are stat de drept.
Niciun magistrat nu a fost anchetat, cu atât mai mult să răspundă pentru faptele sale, iar consecința este că persoana în cauză denumit doar… om cinstit, deoarece a fost achitat, este în funcţie politică şi se numeşte Marius Oprescu cu ajutorul magistraţilor independenţi… infracțional.

Bădită Gheorghe, Preşedintele Ligii Dreptăţii Împotriva Coruptiei şi Abuzurilor, filiala Piatra Olt