Constituirea rețelelor de grupări infracționale dintre mafia oamenilor de afaceri, pe de o parte și, pe de altă parte, mafia din poliție și justiție – garanția menținerii corupției şi distrugerii afacerilor.
Distrugerea firmelor Omului de afaceri Bădiță Gheorghe din Piatra Olt, un caz criminal al corupției ucigătoare pentru oamenii de afaceri incomozi și care refuză taxa de protecție (șpaga).
„Doamne, ce societate criminală! Am luptat în Revoluție ca să avem o societate de hoți şi criminali pentru îmbogățirea politicienilor şi a magistratilor prin furtul banului public și averii publice şi să fim trataţi ca maidanezii (n.r. cetățenii)” – îmi spunea unul dintre revolutionarii din decembrie 1989.


Apariția noii societăți după Revoluţie nu a însemnat un salt valoric pentru respectarea drepturilor Omului, ci, din contră, a însemnat promovarea principiilor de junglă în care gloata, însemnând poporul, nu este respectată potrivit principiilor Declarației Universale a Drepturilor Omului din 10 decembrie 1948.
Ca şi atunci, după adoptarea acestui act, barbaria care se manifestă în societatea comunistă prin distrugerea celor mai nobile fiinţe umane în înschisorile comuniste, astăzi, la fel ca și atunci, suntem martorii crimei organizate la nivelul statului român, fapte de barbarie comise de funcţionarii instituţiilor statului român, iar victimele sunt oameni cinstiți care refuză statul mafiot și poverile stabilite de acesta pentru prosperitatea hoţilor din instituțiile statului român. Revolta oamenilor s-a observant deseori prin proteste paşnice şi este o dovadă a neacceptării tiraniei politicului şi justiţiei, strigăt de disperare pentru a semnala lumii întregi cum procedează funcţionarii români care au confiscat aceste instituţii pentru bunăstarea lor şi nicidecum pentru a îndeplini rolul de servitor şi administrator al statului în folosul românilor.
Toate aceste calificative negative sunt contrare noii ordini sociale internaţionale în care statul român este membru al UE şi al NATO.
Relatarea unui caz tipic de hoție a magistratilor statului român pentru favorizarea funcţionarilor corupţi, respectiv, modul cum aceştia procedează ca şi ei, la rândul lor, să obțină mita (suspiciune rezonabilă), parte din prada infractorilor.
Cazul numitului Bădiţă Gheorghe de la Piatra Olt şi a firmelor controlate de acesta, S.C. MARCONF S.R.L. şi B.G. MARPROD S.R.L. pentru a distruge concurența şi implicit a falimenta cele două firme, acţiune controlată de Administraţia Finanţelor Pulice Olt şi având contribuţia poliţiştilor şi magistraţilor infractori.
Inţial acest om a fost arestat pentru că ANAF a dorit distrugerea acestuia şi a firmelor sale prin controalele sale planificate la intervale scurte de timp și prin procesele verbale de control întocmite în fals au stabilit că au existat fapte de evaziune fiscală, iar organelor de urmărire penală nu le-au prezentat dosarul fiscal al firmelor controlate. Însă organele de urmărire penală ca şi instanţele de judecată nu au avut rol activ, ci rol de a menţine corupţia.
Nu au verificat actele fiscale ca de altfel, din rea credință şi cu scopul represiunii nedrepte împotriva unui om, Bădiţa Gheorghe, nu au luat în consideraţie rapoartele de expertiză dispuse în cauză (la ce le-au mai dispus dacă nu prezentau importanță?!), respectiv, expertizele contabile de specialitate ale experţilor Cernat Anca și Stanescu Ortansa, dispuse pe timpul cercetărilor şi înaintea arestării sale.
Este evident că firmele omului de afaceri Bădiţă Gheorghe au falimentat, scop al reţelelelor de grupări infracționale formate dintre oamenii politici şi de afaceri din zonă, funcţionarii ANAF, poliţiştii, şi magistraţii DIICOT şi Instanţe.
Se demonstrează că aceste firme au intrat în faliment pentru că nu au avut coordonarea omului de afaceri Bădiţă Gheorghe, dar şi pentru că lucrările au fost stopate, iar blocajul financiar instituit de Administraţia Finanţelor Publice Olt prin dispoziţiile lor nelegale (sechestrul asigurator 1631 din 8.03.2012 ) nu au mai permis şi încasarea veniturilor din contracte de la diverşi terţi și în toată această perioadă este evident că nu au mai putut fi plătite datoriile firmelor în cauză. Trebuie să reamintim că procurorul DIICOT Bălan Liviu (controversat şi chiar ceretat de DNA!) a cercetat şi dispus măsuri nelegale iar în dosarele soluţionate la Curtea de Apel Craiova pentru măsurile preventive de arestare şi implicit pentru cererile de eliberare din arest au judecat nelegal magistrații Mereanu Constantin, Andrei, Cosmin Mitrache, Valentina Trifănescu, Gabriel Viziru. În puşcărie acest om a fost infirmizat, pentru că s-a aflat în comă diabetică indusă de condiţiile din puşcarie cu estomparea funcţiilor de vorbire, citire și manifestand o confuzie totală. Acestea sunt crime ale magistraţilor care s-au afiliat acestor grupări criminale pentru distrugerea activităţii economice şi a omului cinstit care doreşte doar să participe la viaţa economică pentru bunăstarea sa, ca şi pentru bunăstarea naţiei române.

Constantin Mereanu, fost Buca, judecător suspect de corupţie

Fratele judecătorului Cosmin Mitrache, condamnat penal pentru fapte de corupţie,

Cosmin Mitrache, judecătorul suspect de corupţie.
Însă omul de afaceri Bădiță Gheorghe a făcut un lucru demn de respect. El a denunţat pe directorii ANIF care au cerut şpaga şi au încasat-o printr-un artificiu criminal, metodă în genul Mafiei siciliene.
Relatarea acestuia în plângerile penale neluate în seama de procurorii DNA Craiova, DIICOT Craiova şi Parchetului dpl Judecătoria Slatina – suspiciunea fiind de corupţie a acestor magistraţi – cuprind fapte de corupției ce au fost săvârșite de către funcționarii ANIF în derularea contractelor.
Istoric activităţile economice şi faptele de corupţie derulate.
În baza anunțului de participare la licitatie nr. 44775 din 27.02.2008 ANIF a organizat licitație de achiziţii publice în baza unui contract cadru cu derulare între anii 2008, 2009 şi 2010 la obiectiv <<Întreţinere şi Reparaţii în Amenjările de Îmbunătăţiri Funciare altele decât irigațiile>> administrate de către unitatea teritorială de îmbunătățiri funciare Dolj, Sucursala Dunăre Olt, în valoarea de 14.800.000 lei plus TVA cu o durată efectivă de lucru de 9 luni de zile.
Astfel, în data de 9.07.2008 a fost încheiat primul contract subsecvent de lucrări nr. 0807356 din 09.07.2008 în valoare de 2.405.541,12 lei de către ANIF RA reprezentată de Director General Mărăcine Nicolae, Sucursala Teritorial Dunăre Olt, reprezentată de Stoiana Mircea şi director economic, Gorgonețu Florin, în calitate de beneficiari şi SC Marconf SRL reprezentată, de Bădiţă Gheorghe, contractul având termen de executare 15.07.2008 – 31.08.2008.
Pentru realizarea acestui contract subsecvent, SC MARCONF SRL a mobilizat circa 120 utilaje grele, excavatoare, buldozere, autogredere, încărcătoare frontale, autotransportoare, etc, 300 de lucrători, ingineri, deservenţi de utilaje specialişti pe diverse domenii de activitate, spre exemplu, electricieni, instalatori, constructori, dulgheri, faianţari, etc.
După finalizarea contractului toate utilaje şi toţi lucrătorii au continuat să execute lucrări în baza acordului cadru de 14.800.000 lei plus TVA.
Al doilea contract subsecvent nr.11237 din 28.10.2008 a fost semnat după rectificarea bugetară la sfârșitul lunii septembrie 2008 la nivelul rectificării bugetare în valoare de 7.197.051 lei.
Alocarea de la sfârșitul lunii septembrie nu a acoperit valoarea lucrărilor executate deja iar conducerea ANIF a asigurat pe omul de afaceri Bădiţă Gheorghe că la sfârșitul anului va fi o nouă rectificare bugetară care va cuprinde şi restul lucrărilor executate – situație pe care nu a mai recunoscut-o nici în cursul urmăririi penale – declarații minicinoase prin omisiune.
Nu s-a întâmplat acest lucru întrucât PNL nu a fost de acord să intre la guvernare alături de PD, iar directorul general numit de PD la ANIF a fost contestat şi nu a mai putut susţine la rectificarea bugetară la sfârșitul anului lucrările executate de SC MARCONF SRL în baza anunţului de licitaţie nr. 44775 din 27.02.2008 în valoare de de 14.800.000 lei plus TVA.
Faptele de corupţie au fost demonstrate cu probe ce nu au fost luate în consideraţie de magistraţii procurori, indiciu al faptelor de corupţie săvârșite de aceștia. Gruparea infracțională formată în jurul directorilor Mărăcine Nicolae, Iosub Alexandru şi Stoiana Mircea de la ANIF au fraudat patrimoniul societății SC MARCONF SRL cu suma de 6.676.840 lei prin firmele lor de casă, respectiv, Mărăcine Nicolae prin SC ENERGOROB SRL, Stoiana Mircea prin SC TCF DAB SRL, Iosub Alexandru prin SC CLIF SRL Constanța. Făptuitorii în cauză i-au recomandat omului de afaceri Bădiţă Gherghe să încheie, ca şi o obligaţie, contracte cu firme agreate de conducerea ANIF, respectiv, firmele de casă SC ENERGOROB SRL şi SC TCF DAB SRL.
Ca modalitate de lucru i s-a propus de către Mărăcine Nicolae la un local de la Beharca lângă Craiova (unde l-a chemat!) să-i dea un comision de 10% din valoarea lucrării pentru el şi pentru partid.
Bădiţă Gheorghe a refuzat acest lucru şi apoi i s-a propus ca firma SC ENERGOROB SRL să emită facturi pentru diverse mărfuri şi servicii iar SC Marconf SRL să plătească aceste facturi de urgenţă şi cu predilecţie.
Făptuitorul Mărăcine Nicolae l-a chemat pe administratorul SC ENERGOROB SRL, pe numele său, Baltac Lucian și i-a spus să țină legătura cu acesta şi, în principiu, că această persoană este cel care va semna subcontractul și cu această persona (n.r. Baltac Lucian) se va înțelege la decontări, omul de afaceri Bădiţă Gheorghe.
Bădiță Gheorghe a fost obligat să lase fila de CEC în alb drept garanţie pentru plată dlui Baltac Lucian.
În ziua în care SC MARCONF primea de la ANIF RA plățile în aceeaşi zi se făcea plata către firma SC ENERGOROB SRL şi primea înapoi fila de CEC.
Aceeaşi procedură a fost impusă şi de directorul Stoiana Mircea și la fel a impus un comision de 10% din valoarea lucrării, spunând că această sumă de bani sunt pentru el şi pentru partidul din care provenea.
Suma prin care primea comisionul era societatea SC TCF DAB SRL din Dăbuleni, firmă de casă a lui Stoiana Mircea, procedura fiind aceeaşi ca şi în cazul anterior și de care uza şi acest director, respectiv, fila de CEC în alb, facturi emise de această firmă pentru mărfuri şi servicii.
În ziua în care SC MARCONF primea de la ANIF RA plăţile în aceeaşi zi făcea şi plata către firma SC TCF DAB SRL şi primea înapoi fila de CEC.
Astfel, sumele totale plătite nelegal pentru cele două persoane prin intermediul celor două firme sunt de 4.000.000 lei din totalul de 14.800.000 lei, sumă care reprezintă, contravaloarea lucrărilor executate de SC MARCONF SRL în baza angajamentelor legale cu ANIF, nerecunoscute de ANIF şi neplătite, dar care sunt exploatate şi în prezent, dovadă utilitatea și necesitatea acestora.
Însă această sumă a fost încasată de gruparea infracțională formată în jurul directorilor Mărăcine Nicolae, Iosub Alexandru şi Stoiana Mircea au fraudat patrimoniul societății SC MARCONF SRL cu suma de 6.676.840 lei prin firmele lor de casă, respectiv:
Mărăcine Nicolae prin SC ENERGOROB SRL,
Stoiana Mircea prin SC TCF DAB SRL,
Iosub Alexandru prin SC CLIF SRL Constanța.
Dar o parte din această sumă a ajuns la cealaltă grupare infracțională a lui Darius Vâlcov, fostul ministru al Finanţelor, prin Adi Barbu şi Florinel Barbu cei care au urmat la conducerea ANIF.
Iată modalitatea de a se privatiza funcţionarul public român şi mai ales de a distruge mediul de afaceri, suplimentând astfel costurile unor lucrări sau distrugând societatea ce desfășoară activități legale în cauză.
Este evident că omul nedreptățit se adresează organelor judiciare, cum a făcut şi Bădiţă Gheorghe cu bună credință și speranță că există Stat de drept în România, dar ei, infractorii știu foarte bine că din foloasele lor pot plăti pe funcţionarii statului de drept, organele judiciare în cauză, avide de avere şi bani, care prin independența lor şi uzând de lipsa unei forţe mai presus de ei și incoruptibilă în statul român, dispun, cum se face şi în cazul acesta, după ureche orice măsură motivată aiurea – mediocritate profesională şi indiciu de corupţie – pentru a salva infractorii!
Slogan electoral:
Zdrobiți orânduiala cea crudă și nedreaptă,
Ce lumea o împarte în mizeri și bogați!
Atunci când după moarte răsplată nu v-așteaptă,
Faceți ca-n astă lume să aibă parte dreaptă,
Egală fiecare, și să trăim ca frați!
Noi vrem dreptate! Deșteaptă-te, romane! Acum ori niciodată!