Asasinii României nu pot fi opriți și stârpiți nici de NATO!

Grupările infracţionale ale Partidului Securității  Distrugătorilor  Democrației din județul Olt sunt constituite   din clanurile politicienilor, poliție şi justiție, iar miza sunt banii negri!

Dacă consideram în trecut comunismul o societate criminală prin acuzaţiile grave trâmbițate cu aplomb după Revolutie, astăzi lumea s-a mai schimbat, numai este tot la fel de hotărâtă să condamne comunismul, ci mai degrabă să condamne noua societate, iar dezgustul față de noua societate și idea de a concepe un alt mod de viață şi societate decat cea din prezent, este cea mai mare dorință a acestui popor și, de ce nu, se întrezărește cea mai teribilă formă de revoltă.
Realitatea societății de astăzi nu a corespuns idealurilor Revoluției române, iar sloganul fulminant că individul trebuie să fie liber, nu a însemnat pentru mulți şi respectarea celor 10 porunci din Biblie.

Statul român s-a degradat prin zdrențele politice care au avut misiunea de a se îmbogăți prin furt, iar poporul, tot mai nedreptățit şi fără speranţă, a fost reprimat cu forța statului, în trecut (să ne aducem aminte!), prin evenimentele criminale, de genul mineriadelor (nepedepsite de nimeni până în prezent), iar agresiunile și crimele au culminat nefericit pentru poporul român cu evenimentele din 10 august 2019 puterea aparținând metamorfozatului partid, Partidul Securității Distrugătorilor Democrației (PSD).

Puterea şi opoziţia au avut o interdependență de interese pentru putere şi avere și s-au completat recirpoc.
Insă este evident pentru toată lumea cum a procedat partidul descendent din PCR-ul metaforfozat şi adaptat noilor condiţii create chiar de el pentru a modela Omul Nou din comunism, creație nefericită pentru lumea din Romania. Apoi a confiscat prin diferite strategii opoziţia și a creat Omul primitiv, un bastard, hoț şi criminal.
Dacă în trecut în tăcere sau printr-o atitudine fățișă, mai ales prin propaganda Europei Libere şi Vocii Americii, se spunea cu ironie și dezgust despre nepotismul familiei Ceauşescu şi despre calitatea de academician doctor inginer al Elenei Ceauşescu, după Revolutie, boala unui grup restrâns de oameni a devenit o pandemie de mediocritate intelectuală.
Cleptomania caracterelor stricate ale naţiunii este evidentă şi de notorietate. Gunoaiele şi-au adunat diplome de studii fără… învăţătură, titluri de doctor în științe… plagiate, grade militare inclusiv cel de general, fără niciun merit militar, confirmându-se zicala: „prostul dacă nu-i fudul parcă nu e prost destul”, totul justificat şi… raţional, pentru că toţi aceşti patri-hoţi au aparţinut sau au aderat la sistemul de haos și impostură creat de Partidul Securității Distrugătorilor Democrației (PSD)

Evenimentele din judeţul Olt au relevanța lor prin faptul că aici s-a creat centrul puterii Partidului Securității Distrugătorilor Democrației (PSD).
Gruparea PSD de la Olt în frunte cu Paul Stănescu și Marius Oprescu are toate șansele să distrugă democraţia şi statul de drept.

Foto de la stânga la dreapta, Florin Iordache, Paul Stănescu, Marius Oprescu, Emil Moţ

Știm cu toţi cum anterior Paul Stănescu spunea că dacă nu ştim cu cine votăm riscăm să fim săltaţi de DNA. Ce a urmat după alegerile parlamentare din 2016 a fost dezastrul prevestit de chiar acest profanator al democraţiei. DNA a fost decapitat prin înlăturarea lui C. Kovesi și astfel (dar şi din alte motive şi împrejurări!) s-a pierdut lupta împotriva corupţiei, iar Ministerul de Justiţie s-a ales cu cel mai…. competent secretar de stat, un specimen social democrat (prin …afinitate și interese!) Mariana Moţ, prietena grupării PSD din Olt. Dacă liberalul Bodan Olteanu a fost condamnat pentru traffic de influență pentru ca a intervenit în numirea unui individ într-o funcţie importantă, nu poate fi oare găsit vinovatul (P. Stănescu sau F. Iordache?!) pentru contribuţia avută la numirea lui Mariana Moţ la Ministerul de Justiţie?! Nu este şi aici un trafic de influenţă?! Ce rol a avut Mariana Moţ la Ministerul Justiţiei?! O… altă întrebare! Poporul zice că se confirmă toate aceste acuzatii.
Dar să nu uităm dosarul baronului (titlu confirmat chiar de el!) P. Stănescu care a scăpat de urmarirea penală pentru acuzaţiile de a fi folosit banii publici numai puţin de 2 milioane de lei pentru echipa de fotbal FC Aluminu Slatina în calitatea sa de la acel moment de Preşedinte al CJ Olt. Aşa cum Ionuţ Ivan, actualul vicepreşedinte al CJ Olt, a scăpat de acuzaţii,metoda sa fiind la fel de ingenioasă ca a şefului său de partid de la acel moment, P. Stănescu, asemănare care pare un plan strategic al grupării PSD Olt de furt al banului public şi de îmbogăţire a lor. La fel cum de fapt a existat şi strategia colaborărilor cu mafia din justiţie, care în ciuda demonstrării acuzaţiilor chiar de către Parchet, amândoi au fost găsiți nevinovaţi (mâna lungă a mafiei)!
Listele PSD la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaţilor menţionează (nu există nicio surpriză!) numele celor doi prieteni de pahar, Marius Iancu şi Florinel Barbu. În interviul dat presei, Florinel Barbu, zis Busi, are o alocuţiune fulminantă și plină de inţelepciune… demagogică. Consideră că el, în calitate de deputat, va face să curgă apa pe canalele construite de ANIF, pentru că el este fostul director al instituţiei și are experienţă în construirea acestor lucrări de milioane de euro, chiar dacă nu a curs, aşa cum spunea premierul Orban ,nicio picatură de apă pe timpul exercitării acestei funcţiii. Dar unde sunt milioanele de euro destinate lucrărilor? Se ştie că Partidul Securităţii Distrugătorilor Democraţiei a avut grijă să îmbogăţească pe toti slujbaşii săi, inclusiv pe acest preafericit director la toate (şi la nimic!) bun şi destoinic. Însă încrederea electoratului cu ştiinţă nu poate să fie câştigată cu minciuni, mai ales că opinia publică ştie cum se cărau milioanele de euro, scop şi finalitate a activităţii grupărilor PSD. Unde eşti tu… DNA?!

După evenimentul de numire ca manger la Spitalul Judeţean Slatina a unui concitadin al Preşedintelui CJ Olt, pe nume Dan Stana, (un impegat …fericit în trecut, dar mai ales în prezent!) ura electoratului a explodat şi a adus acuzaţii grave PNL Olt. Se pune justificat întrebarea: pe cine să mai votăm la Olt dacă toţi sunt o apă şi-un pământ?! Cu referire la incompetență şi hoţie!
Este fără dubiu că maladia societăţii primitive, Pile Cunoştiinţe Relaţii, este în mare vogă şi în timpul „Guvernului meu”, iar dictonul: „Lupul își schimbă părul, dar năravul, ba!” este la fel de actual.
Cumetria politică – una dintre acuzele aduse societăţii comuniste – este perpetuă şi primordială pentru a numi conducerile instituţiilor, ceea ce denotă că sistemul comunist nu a dispărut, ci s-a transformat perpetuu într-o mafie organizată pentru furtul banului public.
Se pare că aderarea la NATO nu a fost un afrond dat Mafiei politice din România şi nu există propus deocamdată niciun plan strategic de combatere a corupţiei din societatea romanească din partea acestei instituţii internaţionale suprastatale. Cel puţin de aici din Olt, chiar de la Deveselu, nu se vede nimic concret!

Ziarul liga dreptăţii