Procurorul General al României refuză să dispună pedepsirea vinovaților, procurori şi polițiști -grupări infracționale- și strămutarea dosarelor penale ale victimei Bădiță Gheorghe din Piatra Olt.

Ne lăudăm că cinstim eroii neamului morți în închisorile comuniste dar suntem departe de a crea un stat de drept și nu am învatat nimic din ororile trecutului. Libertatea pentru politicienii postdecembristi a însemnat furtul averii publice, iar în multe cazuri, cetăţenilor li s-au încălcat drepturile, făptuitorii fiind magistraţii şi poliţiştii. Lupta noastră, a fiecărui individ în parte, a însemnat o datorie civică și speranță pentru ca în viitor copii noștri să fie liberi şi să trăiască mai bine!
La 30 de ani de la Revoluţia din decembrie 1989, lupta cu structurile mafiei existentă ca un coronavirus în toate instituţiile statului român este dusă individual -singur împotriva tuturor- iar mass media are darul și harul de a sprijini această luptă, de multe ori în zadar.
De unde şi proverbul: TE LUPȚI CU MORILE DE VÂNT!
Ne simţim datori să spunem că grupările infracționale au recidivat și că, prin diferite legi criminale, grupările funcţionarilor din instituţiile statului român teritoriale, la nivel de judeţ (în general), au dobândit autonomie deplină și s-au constituit în caste infracţionale care nu pot fi distruse de nici o autoritate superioară a statului.
Însă, cum spune proverbul: peştele la cap se împute! Statul prin cele mai luminate capete garantează activitatea infracțională din teritoriu a acestor grupări mafiote, iar PSD nu a reuşit nici acum să se treazească la realitate şi să spună adevărul, însă doreşte din nou puterea cu diferite sloganuri electorale. Vorba aceea:„Lupul își schimbă părul, dar năravul, ba!”

Se poate demonstra că în zona Olt în care activează gruparea PSD, reprezentat de capetele încoronate (precum Diavolul!) din teritoriu, Stănescu Paul şi Oprescu Marius, activează cu voia şi contribuția lor clanurile din Poliţie şi Justiţie care apără infractorii, fără nici o frică de lege şi de Dumnezeu.
Fresce ale activităților infracţionale ale mogulilor din Politie şi Justiţie.
Cazul lui Bădiţă Gheorghe din Piatra Olt dovedeşte tocmai existența crimei organizate la nivelul acestor instituţii protejate chiar de catre Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
După cum se vede, adevărul este că protestele şi grevele magistraţilor au fost organizate pentru protecţia intereselor de clan și nu pentru întărirea statului de drept și respectarea drepturilor Omului!

Faptele criminale ale Polţiei Piatra Olt din data de 21.08.2018.
La data de 21.08.2019 Bădiţă Gheorghe a fost amenințat cu moartea prin diverse mijloace, cu mașina, tractor sau împușcare de către Stan Constantin Doru, fratele fostului preşedinte al Tribunalului Olt, condamnat, Carmen Marinescu dar şi pe anumiţi lucrători ai societății SC MARCONF SRL (al cărui director a fost) din zona, politiştii fiind complicii săi în susținerea activității infracționale pentru că nu au luat nicio masură legală (nici nu este de mirare!)

În acea zi, și alte persoane neindentificate au intrat prin efracţie şi cu mijloacele de transport (maşini) în incinta fermei proprietatea S.C. MARCONF S.R.L. și au încărcat în acele mașini diverse bunuri.
Victima Bădiță Gheorghe a apelat 112, precizând că persoane neindentificate au pătruns în fermă.
Lacătul a fost spart de la porțile de intrare în fermă şi acestea au fost deschise, iar în mijlocul de transport al infractorilor au fost încărcate diverse bunuri.
La faţa locului a sosit şi echipajul de poliţie în baza apelului la 112.
Însă acest echipaj de poliție nu a dorit legitimarea indivizilor care au pătruns prin violență în proprietatea sa și nici inventarierea bunurilor sustrase.
Dar pentru a proteja infractorii, polițiștii i-au pus cătușele victimei Bădiță Gheorghe prin strivirea mâinii drepte, l-au buzunărit, i-au luat cheile de la porţile fermei, au îndemnat intruşii să părăsească ferma cu toate bunurile sustrase şi apoi l-au amendat, motiv pentru care a cerut prin plângerile adresate organelor statului, Procurorului General al României să se dispună pedepsirea poliţiştilor şi implicit a infractorilor care au furat bunurile din proprietatea S.C. MARCONF S.R.L..
Nicio măsură nu a fost luată pentru pedepsirea tuturor vinovaţilor, iar strămutarea cauzei a fost respinsă de Procurorul General al Româniiei, probă evidentă a lipsei unui stat de drept în România.
Aceste dezvăluiri vor continua în numerele viitoare cu alte situaţii pentru a face cunoscută activitatea infracţională din zonă (cazul Caracal nu este singular!) a acestor clanuri protejate de Poliţie şi Justiţie care au continuat nestingheriți să comită fapte noi.
Soluţia împotriva acestor crime este lupta noastră, a poporului român pentru dreptate!
Slogan electoral:
„Pentru sângele neamului tău curs prin şanţuri,
pentru cântecul tău ţintuit în piroane,
pentru lacrima soarelui tău pus în lanţuri,
ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!”

Deșteaptă-te, române!Acum ori niciodată!