Poliţia și Justiţia – siguranța și protecția grupărilor infracționale din judeţul Olt aparţinând Partidului Securităţii Distrugătorilor Democrației

“Dreptate! Ochii plânşi cer să te vadă.”

Mândria de a fi român presupune lupta pentru drepturi și pentru dreptate. Românul nu poate să moară ca un câine înlănțuit și nici sugrumat de criminalii politici!
Din trecutul glorios al acestui popor român se poate remarca calitatea lui de luptător, setea lui de dreptate remarcată de istoricii vremurilor, dar confirmată și de fapte.
Ce-i lipsește tocmai clasei politice din dreapta şi din stânga eșicherului politic actual, dar mai ales celor din stânga!
Partidului Securității Distrugătorilor Democrației continuă lupta pentru supremaţia politică şi distrugerea democraţiei autentice dobândită prin lupta și jertfa tinerilor în decembrie 1989.
Recent am remarcat că Partidul doreşte să amâne alegerile parlamentare pe motiv de COVID (frica de piedere a puterii! Instigare la nerespectarea legii!) şi, în aceleași timp, pregătește campania electorală prin bennerele afișate mult mai de vreme, ilegal şi înainte de începerea campaniei electorale care trebuie să înceapă la 6 noiembrie 2020.
Alo! Prefectura, Poliţia, Justiţia, de ce dormiți cu inamicul democrației sub pat?!.
Se remarcă astfel că Partidului Securității Distrugătorilor Democrației a ignorat orice regulă, orice act normativ, orice lege și așa a ignorat şi drepturile poporului român.
Mita electorală din bani negri s-a văzut în orice campanie electorală, dar nu s-a sesizat niciun organ de urmărire penală capabil pentru a curma toate aceste nedreptăți.
Atitudinea reprezentanţilor PSD de la Olt confirmă pe deplin că aceștia sunt bolnavii nerecuperabili ai coronavirusului corupţiei, constatându-se şi prin ultimele declarații ale mogulului (baron local) Paul Stănescu, ..trimisul” (prin înșelarea electoratului județului Olt!) în Parlamentul României şi în Guvernul României pentru a… „gaza” poporul român și nicidecum pentru a-i face acestuia dreptate (să nu uităm manifestaţiile din 10 august 2019 – premier interimar Paul Stanescu)!
<<<Senatorul Paul Stănescu, atitudini condamnabile:”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”

„Chiar dacă murim jumătate din această țară, președintele vrea alegeri!

Partidul social-democrat are trei direcții clare: Sănătatea, Educația și, pe același palier cu cele două. Nivelul de trai al tuturor locuitorilor țării noastre, indiferente de categoria socio-profesională din care fac parte. Partidul a demonstrat, de fiecare dată, că știe să gestioneze țara! (Prin ce, prin hoţie?!)

Ce a făcut la putere Dreapta? Ce a făcut la putere stânga? Lucrurile sunt evidente pentru toți…>>

Justiţia, prin ICCJ şi DNA Craiova, l-a favorizat pe Paul Stănescu, pe atunci președinte al CJ Olt şi ulterior vicepremier, ignorând legea şi sesizarea legală a Curții de Conturi în dosarul de urmărire penală nr.82/P/2012 cu privire la finanțarea în condiții dubioase (cum se fac șpăgile de către baronii locali!) a echipei de fotbal SC ALUMINIU ALRO Slatina cu suma de 2 milioane lei. În continuare acest politician nedorit provoacă temeri electoratului prin activitatea sa în instituțiile statului de drept, ignorând legea și drepturile cetățeanului. În toată această perioadă se pot observa furtul din banul public, intruziunea politicului în instituţiile publice – încadrări de personal la instituțiile publice pe criteriile politice ale grupării infracționale PSD, adoptarea de legi şi acte normative prin încălcarea principiilor şi valorilor democrației şi statului de drept, încălcând drepturile electoratului.

Aceeasi justiţie prin Judecătoria Slatina şi Curtea de Apel, a ignorat legea şi l-a favorizat pe Marius Oprescu în cazul morţii unui amârât, mort nu de coronavirsus (aşa cum demagogic se teme Paul Stanescu!), ci prin acțiunea criminală a acestui politician care a pătruns beat cu mașina în căruţa în care se afla victima, care a fost ulterior lăsată să moară cu intentie, omor calificat premeditat. Astăzi, individul Marius Oprescu este nepedepsit și, mai mult, recidivează politic, ocupă din nou postul de Preşedinte al Consiliului Judeţean, fără a avea legitimitatea morală, iar cea legală este una trunchiată, mascată de incompetența şi abuzul justitiei.

Ocuparea funcţiilor statului de politicienii contestați și infractori este o mentalitate păgubitoare, de hoț nepedepsit. În lupta cu purtătorii germenilor coronavirsului corupției se remarcă mass media care zilnic relatează cazurile unor politicieni ce ignoră și disprețuiesc poporul.
În acest sens redăm cazul de hoție de la ANIF (Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare). Sute de milioane de euro sunt în derulare pentru lucrările ANIF unde PSD şi-a pus oamenii la furat din banul public, vaca de muls și siguranța unui trai abundent pentru ei. „Pe canalele de irigaţii nu se gaseşte nici o picătură de apă” (Ludovic Orban).
Deşi se cheltuie zeci de milioane de euro de catre ANIF pentru aceste lucrări, pe conducte, încă nu curge nicio picatură de apă, iar pe birourile Poliţiei şi Justiției nu sunt în lucru sesizările din oficiu, cel puțin, pe aceste cazuri.
Relatarea presei din care rezultă un fapt flagrant, o întâlnire ”de taină” care s-a desfășurat la Slatina, la Trattoria Adagio – chiar lângă Camera de Comerț – între două nume ”grele” din spațiul politico-financiar autohton. Era vorba despre deputatul Marius Iancu și președintele ANIF (Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare), Florin Ionuț Barbu, zis ”Busi”.

S-a putut astfel confirma de presă că BUSI a rămas în funcție datorită şpăgilor primite de un înalt oficial din Guvern. Presa relatează cum firmele de casă care contractează lucrările de milioane de euro şi participă la furtul banului public sunt complicii politicienilor. S-au relatat, cu dovezi incontestabile, că deputatul Marius Iancu şi clica Partidului au ca partener pe Vali Țițirigă care este un privilegiat pentru că este cel care câștigă aprope toate licitațiile cu greutate în zonă.
Reforma Poliției și Justiției: eliberarea instituțiilor Poliției și Justiției de moguli și eliminarea intereselor oculte!
Slogan de campanie electorală: Stârpiți creaturile stricate ale acestei nații!
Deșteaptă-te, române!