Scopul infracțional al Partidului Securității Diversioniste scuză mijloacele!

Campania electorală pentru Partidul Securității Diversioniste a început mult mai devreme, eludându-se legea, pentru că acesta nu mai are răbdare, se grăbește justificat pentru a păcăli din nou electoratul şi a prelua din nou puterea statului de….. clan și apoi să si urmărească obiectivul personal -cum bine spun ei- siguranţa unui trai mai bun, din hoţie în hotie, pentru putere şi avere.
Evenimentele recente nu pot fi decât tactica si strategia grupărilor infracționale de a scăpa de acuzaţiile de fraudă, de a continua afacerile (furtul) din banul public, de a ocupa funcţiile cele mai bănoase şi cele care perpetuează puterea grupărilor infracționale, în dispreț total față de popor și nu pentru siguranţa unui trai mai bun pentru acesta, pentru că -vorba aceea- sătulul nu crede niciodată flămândului.
Din observarea candidatilor înscriși pe liste la alegerile parlamentare ale PSD se pot remarca că „greii” partidului nu au făcut un pas înapoi și nu poate fi aceasta o surpriză. Nici faptul că s-au reactivat anumite persoane din eșalonul doi al partidului sau necunoscuţi, dar oameni care au avut de câştigat prin funcţiile ce le-au primit „cadou” de la “greii” partidului din teritoriu.

Însă opoziţia are o pierdere importantă de credibilitate prin faptul că nu a respins validarea pe listele lor a unor persoane care au avut anterior funcții în statul de clan, sub oblăduirea PSD, în general, polițiști pensionari care au „atacat” reduta opoziției sub privirile neputincioase ale „greilor” partidului sau, cu atât mai grav, cu acceptul vădit şi tacit al acestora și -cum spune o vorbă- peștele de la cap se-mpute.

Electoratul nu are, se pare, pe cine vota în aceste condiţii și el poate spune, cum a spus -sărmana victimă!- de atâtea ori: pleacă ai noştri, vin ai noştri, noi rămânem… fraierii și săracii Europei! Ce reforme şi legi vor face pentru acest popor oameni care nu au făcut toată viața lor de până acum doar umbră pământului și au fost niște caractere stricate?!
Grea situație pentru acest popor şi pentru această țară! Din mai multe rele nu poate să aleagă pe nici unul!
Recent ştirea care a zguduit Europa este numirea lui Florin Iordache, zis Ciordache, fostul ministru al Justiției, cunoscut și cu apelativul “Altă întrebare”, a fost uns într-o funcție cu mandat nelimitat, președinte al Consiliului Legislativ din Parlamentul României, în dispretul electoratului, mai ales cel de opoziţie, care a manifestat în stradă împotriva Mafiei PSD. Gestul obscen, de haimana, al acestuia, arătând degetul mijlociu, sugerându-ne, într-un mod incult, un fel de… M..e, bă ….! nu este sancţionat cu excluderea din viaţa publică aşa cum ar fi trebuit ci, din contră, iată că gestul lui devine…..realitate, dă M..e poporului!!!!

Florin Iordache întăreşte gruparea de la Olt în structura Consiliului Legislativ alături de Mariana Moț fost judecator, considerată o apropiată a baronului PSD de Olt, Paul Stănescu, iar recent a fost numită alături de Toni Greblă ca preşedinţi la Secţia de drept privat, respectiv la Secţia de drept public din cadrul Consiliului Legislativ. Cei doi au fost susținuți de PSD. Senatorii şi deputaţii i-au acordat atât lui Toni Greblă, cât şi Marianei Moţ – 295 voturi „pentru” şi 10 „împotrivă”, ceea ce demonstrează teoria pe care am precizat-o referitor la „demnitatea infracțională” a opozitiei. Mariana Moț e considerată o apropiată a baronului PSD de Olt, Paul Stănescu. Ea a fost secretar de stat în Ministerul Justiției, adusă în timpul cât la conducerea ministerului se afla Florin Iordache. Spune-mi cu cine te însoțești, ca să-ți spun cine ești!
A continuat mandatul în timpul când la minister a fost Tudorel Toader. Presa a scris despre ea că a fost „moașă” (adica nașă până la botez) lui „Judecător”, unul din cei opt copii ai interlopului Bercea Mondial, legăturile sale în acest context fiind un indiciu al coruptiei. Fiul judecătoarei Mariana Moț este fostul deputat PSD Emil Moț, între timp ales primar de Slatina.
Mariana Moț, judecătorul politic

Un alt caz -şi o altă situaţie de… siguranţa unui trai mai bun al grupărilor infracționale ale PSD – este cel al fostului director financiar contabil la Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci, Ionuț Ivan, actual vicepreședinte al Consiliului Județean Olt.

Procurorii susțineau că, în cursul anilor 2013-2015, Ionuț Ivan, în calitate de preşedinte al Asociaţiei Club Sportiv F.C. Olt Slatina, şi-ar fi însuşit, prin retragere din contul acestei asociaţii sau prin efectuarea de plăţi reprezentând angajamente ce nu aveau legătură cu aceasta, suma de 803.946 de lei, iar, în aceeaşi perioadă de timp, ar fi încheiat convenţii civile cu jucătorii de fotbal în scopul diminuării cuantumului obligaţiilor fiscale către bugetul general consolidat, şi, ulterior, ar fi beneficiat de rambursare de TVA în cuantum de 126. 334 lei.
Justitia afiliată acestor grupari infracționale, Judecătorii de la judecătoria Slatina (se pare Complet: CP2-pi Chircus Cătălin) şi cei de la Curtea de Apel Craiova (se pare, complet 8ap, M Selea, Ghe Bârdău) în dosarul penal nr.5384/311/2016 l-au achitat definitiv pe Ivan Ionut, iar Administrati Finanţelor Publice Olt şi-a retras(?!) pretenţiile împotriva inculpatului. Ce fel de Justiţie pot să facă acestui judecatori şi ce funcţionari ale Administraţiei Financiare avem?! Se spune și se demonstrează că aceasta este proba edificatoare a corupției acestor functionari!
Toate aceste cazuri sunt demonstrații ale realității societății noastre, dar sunt fapte criminale. Nu este o demagogie, este o realitate -gura păcătorului adevăr grăiește!- siguranța la un trai mai bun de care se bucură grupările infracționale ale Partidului Securității Diversioniste (PSD), așa cum și-au dorit și au trăit nestingheriți, săvârșind infracțiuni, într-o Românie membră a UE şi membră a NATO! Românii doreau să vină americanii, iar când aceștia au venit (tot degeaba!) inamicii democrației -coronavirul corupției!-au rămas la fel de activi, ocupând statul român!
Deșteaptă-te, române!