Mai am un singur dor: unde sunt sacii cu bani ai sforarului şi grupării lui de îmbogățiți fără limită? Unde sunt funcţionarii ANAF, poliţiştii şi magistraţii care trebuie să urmarească situaţia criminală din judeţul Olt şi afacerile ilegale ale sforarului Marius Oprescu?!
În România postrevoluţionară a avut loc un fenomen ce întrece metodele mafiei din secolul trecut. Furtul este metoda de îmbogățire şi de exploatare a banului public şi a evaziunii fiscale precum şi a spălării banilor, iar profitul este împărţit între marii geambași ai politicii, administrației şi justiției. Prin aceste infracțiuni România a fost zguduită din temelii de grupările de crimă organizată de la nivelul celor mai înalte instituții ale statului cu marionetele instaurate de mafie.
Încrederea poporului în puterea statului a ajuns la un minim istoric.
Dar cu toate acestea am văzut mişcările de stradă ale adevăraţilor patrioţi români pentru a înlătura PSD iar prin acest lucru s-a urmărit să se respecte Constituţia şi statul român să devină în realitate (şi nu o demagogie!) stat de drept.
Țara însă nu a progresat nici după aceste evenimente desfășurate de o parte a populatiei, adevărate caractere, patrioţi adevărati!
Însă se pot remarca unele evenimente care dau culoare șmenului din instituţiile statului şi după aceste mişcări de stradă, ca şi după arestarea lui Liviu Dragnea şi, nu în ultimul rând, al instaurării ,,Guvenului meu”.
Evenimentul de la Caracal din care a rezultat dispariţia minorelor şi implicarea poliţiştilor în afacere, este dovada că sistemul de la Olt, al poliţiei şi justiţiei este compromis şi nu corespunde crtiteriilor statului de drept.
Acest lucru se poate demonstra și prin anularea parţială de catre Tribunalul Olt şi Curtea de Apel Craiova a măsurilor dispuse de catre Ministrul de Interne în privinţa lui Alexe Nicolae şeful adjunct al IPJ Olt.

Nu-i mai puţin adevărat că o altă situaţie ce a făcut înconjurul planetei a fost şi demonstrarea implicării unor mari şefi ai Poliţiei române în afacerile murdare cu interlopi (,,serviciile” spun că nu a fost doar o simplă negociere, erau cunoştiinţe.. de afaceri mai vechi), ceea ce demonstrează cât de coruptă este Poliţia română.
Şeful Poliției demisionează din funcție. Liviu Vasilescu, implicat în scandalul negocierilor cu interlopii.
Este dovada că sistemul este corupt în integralitatea sa iar noii guvernanţi veniţi parcă nu au curajul responsabilității să taie în carne vie.

Şi vorba lui Eminescu:
„Un om nu poate face nimic într-o ţară rău întocmită şi măcar să poruncească, ramâne la vorba aceea: a porunci câinelui, şi câinele pisicii, şi pisica şoarecelui, iar şoarecele şi-a atârnat porunca de coadă”,

Pandemia de corupţie poate fi astfel tratată nu numai cu legi, dar şi cu acțiuni concrete în cauză.
Însă Oltul, prin structura politică, administrativă și a organelor de urmărire penală, ca şi a instanţelor pe diverse niveluri și prin ,,celebrităţile” sale sunt dovada că sistemul PSD este organizatorul, profitorul și perturbatorul statului de drept.
Afacerile politice nu pot fi doar de dragul afacerilor, ele se derulează cu mari sume de bani, spălaţi prin diverse metode de tip mafiot.
Modul cum se derulează afacerile și cum se dau tunurile financiare prin diversele șmenuri, numai este o noutate pentru foarte multă lume, în special din mass media.
Multă lume ştie de ce este în stare Marius Oprescu, dar totuşi nimeni nu spune nimic. Toţi se ascund. Însă sub diferite identităţi false ei comunică mass mediei şi fac tot felul de speculaţii, dar precizează şi situaţii reale.
În aceste circumstanţe s-a comunicat sub o indentitate falsă, prin comentariile la subsolul unor articole de presă, faptul că Marius Oprescu ar fi reuşit performanţa de a lucra cu două firme cu acelaşi cod fiscal respective, nr.188553397 şi se poate observa că acelaşi număr fiscal aparţine atât SC UNIMINERAL SRL cu sediul în Piatra Olt, str. Alunis, nr.57, care îi are ca asociaţi pe Postolache Claudiu din Slatina şi Botian Florin Horia din comuna Liebling, jud. Timiş, reprezentat legal fiind Oprescu Marius din Piatra Olt şi deţinător a 85% din capital.
Din informaţiile transmise rezultă venituri colosale din balastieră, după cum urmează: venit anual 2007 – 2 milioane de Rol, venit anual 2008 – 12 milioane de Rol, venit anual 2009 – 11 milioane de Rol, venit anual 2010 – 5 milioane de Rol.

La data de 21 decembrie 2010 se declară în Insolvenţă SC UNIMINERAL SRL Piatra Olt, iar în perioada de insolventă, firma fiind încă activă, cei doi asociaţi Postolache Claudiu şi Oprescu Marius hotărăsc schimbarea denumirii SC UNiMINERAL SRL Piatra Olt în SC Balkan Agregate Grup SRL cu acelaşi cod fiscal ca al SC UNiMINERAL SRL şi acelaşi sediu social în Piatra Olt, str. Alunis nr. 57.
După ce obține urmatoarele venituri din balastieră: 2011 – 7 milioane lei şi pierdere 2,4 milioane lei, 2012 venituri de 2,7 milioane lei şi pierdere de 381 milioane lei, 2013 venituri de 300.000 lei şi pierdere de 4 milioane lei a urmat falimentul acestei firme constituindu-se dosarul nr. 19245/63/2011 al Curţii de Apel Craiova.
În aceste situaţii după ce în cazul SC UNIMINERAL SRL a fost declarată insolvenţa, a urmat SC Balkan Agregate Grup SRL care a intrat în faliment, printre creditorii ambelor firme fiind Agenţia Naţională de Administraţie Fiscală.
Iată modul în care suveica de făcut bani negri funcţionează cu maxim profit şi în ochii autorităţilor care nu deranjează astfel personalităţile firmelor „pierdute” prin aceste metode dar profitul rămânâd la şmenarii în cauză şi prin complicitatea – şi de ce nu – cu împărţirea prăzii (șpaga de protecţie!) cu respectivii complici, autorităţile statului!
De aceea, vorba auzită intr-o campanie electorală de la Marius Oprescu: „avem bani cât curge pe Olt”, este un adevăr dureros, pentru care şi AL Capone s-ar răsuci în mormânt!!! Deșteaptă-te, române!!!