Justiția- Judecătoria Slatina si Curtea de Apel Craiova –scamatoria lui Danilă Prepeleac:se uită la cruce,se uită la drac și la bani, dar alege banii! Oprescu Marius, președintele CJ Olt și-a ,,ales”(corupție!)sentința… nedreaptă pentru omor calificat cu premeditare. Dreptate! Ochii plânşi cer să te vadă.

Intr-o țară ca România, denumită de mulți români, jungla Europei, valorile si principiile unei societăți sănătoase lipsesc datorită funcționarilor corupți, elemente nesănătoase și dușmănoase poporului român care fură bugetul țării ți își măresc averea și puterea.Asa cum au procedat judecătorii atunci când au încălcat independența puterii legislative si executive si au stabilit singuri salariile,iar proteste /grevele au fost demonstratii pentru putere, autoguvernare și implicit independenta nocivă, lipsa oricărui control.
Dar cum se cuvine este necesară expunerea imparțială și rațională, in rem si in personam, a cazului actualului președinte al CJ Olt, Marius Oprescu și implicit scamatoria(crimă!) unor magistrați cu un asemenea comportament de interlop, generat și de legislația primitivă si irațională a statului român afectat de ,,COVIDUL” corupției pentru care România, recent, a fost condamnată de CEDO.

Ei(n.r. magistratii în cauză) știu astfel cum să favorizeze pe un infractor si în acelasi timp,fără frică de lege pentru că nu au responsabilitate, să prejudicieze pe omul fără ajutor,acționând pe diferite niveluri de competență și subordonare, de la mic la mare sau invers,ca niște grupări infracționale.
Se cunosc faptele infracționale ale lui Oprescu Marius prin care un tânăr de 34 de ani a murit in urma accidentului de circulație produs de către acesta,iar alte persoane au fost vătămate,iar faptele sale nu au fost pedepsite de justiție .
Probele reale au fost înlăturate.
Astfel,în seara zilei de 03.10.2013, Marius Oprescu, pe atunci vicepreședintele Consiliului Judetean Olt,după ce a condus sub influența alcoolului, a lovit o căruță cu mașina proprietatea CJ Olt, accidentându-l grav pe tânărul de 34 ani, Mihai Nini.
Din desfășurarea evenimentelor si calității infractorului se impunea arestarea și, în acest sens, se pune întrebarea justificată dacă judecătorul sau procurorul au acționat părtinitor pentru satisfacerea unor interese personale.

JUDECATORUL ROMEO PETCAN de la Judecatoria Slatina nu a dispus arestarea și, în consecintă, a pus in libertate nelegal pe Marius Oprescu – Președintele Consiliului Judetean Olt, pentru că impreună cu procurorul nu au constatat existenta conditiilor pentru arestarea preventivă a acestui inculpat și i-a dat acestuia(n.r. Marius Oprescu) posibilitatea să se comportate ca un mafiot, uzând de funcția si influența sa și să influenteze funcționarii statului pentru a se dispune anumite măsuri de mușamalizare a incidentului, accident de circulatie cu victime, obligând și influențând anumiti funcționari , in special,medici, asistente și polițiști,dar si ofiteri SRI, să desfășoare activităti nelegale în scopul protejării sale.
Arestarea era impusă de circumstanțe, iar în această situație favorabilă unei anchete penale corecte și legale, polițiștii și medicii în cauză ar fi putut să desfășoare activitățile în limitele competenței lor impuse de dispozitiile legale, oferind probe ce corespundeau adevărului în cauză și prin care să se constate că tânărul decedat de 34 ani, a murit în urma accidentului provocat de inculpat și nicidecum în urma unor boli cronice, de exemplu, boală de plămâni, cum a încercat si a reușit, din păcate, să se disculpe inculpatul,apărare ce a fost în cele din urmă acceptată nelegal de instanțele care l-au judecat nelegal.
După accidentul provocat inculpatul, cu autoritatea sa, a urmărit cu premeditare ca tânărul să moară –formă de vinovatie care îmbracă forma omorului calificat cu premeditare- după principiul mortul nu mai poate vorbi decât in fața lui Dumnezeu.
Acțiunea sa concepută si desăvârșită ca un interlop, a început cu falsificarea probelor prin funcționarii statului,respectiv, a obligat organele de politie si decidenții din cadrul Spitalului de Urgenta Slatina să falsifice probele si a dispus ca tânărul accidentat să nu i se facă nici un fel de tratament la Spitalul de Urgenta Slatina si să fie trimis la Spitalul de Pneumologie Scornicesti cu scopul ca spitalul respectiv – aflat in subordinea lui Marius Oprescu – să constate in fals ca tânărul ar fi murit de o afectiune a plămânilor si nu din cauza că ar fi fost accidentat,respectiv, în urma unui traumatism.

Dar Spitalul de Pneumologie Scornicești, prin functionarii săi corecti si profesionisti, au refuzat să interneze pacientul pentru că nu avea nicio afectiune a plămânilor și a dispus retrimiterea accidentatului la Spitalul de Urgenta Slatina,iar la scurt timp la interventia lui Marius Oprescu – accidentatul a fost retrimis la Spitalul de Pneumologie Scornicesti, unde s-a constatat inrăutățirea stării de sănătate a accidentatului si a fost dus din nou la Spitalul de Urgenta Slatina care, de data aceasta, a chemat de urgență, un elicopter pentru transfer la Bucuresti.
Insă in drum spre Bucuresti tânărul a decedat deoarece timp de trei zile nu i s-a acordat, la ordinul lui Marius Oprescu, primul ajutor,tratamentul de specialitate, desi a fost transferat intre spitale de 3 ori..
Se poate observa cu lejeritate cum un infractor aflat intr-o functie politică si administrativă este lipsit de rațiune și acționează ca un interlop, ignorând orice lege și influențează funcționarii din institutiile României, pe care i-a manipulat ca pe niște sclavi, iar justiția ca o fată ,,,perversă si ascultătoare”, pentru interesul său de putere și avere, apără pe un interlop prin orice mijloace și fără frică de lege sub privirea tuturor, a celorlalte institutii de fortă centrale inerte,fără ochi, urechi si mai ales fără limbă,dar si in ciuda criticilor și argumentației acuzatoare a mass media.

Dar cine este judecatorul Petcan Romeo si ce benefiici a avut acesta?!
Mass media a relatat toate conexiunile dintre personaje și constitutirea acestora în grupări infracționale organizate.
Petcan Romeo, judecător la Judecătoria Slatina, cel care a respins cererea de arestare preventivă a lui Oprescu, a fost răsplătit cu o funcție pentru soția sa, Petcan Ileana, numită Șef Serviciu Publicitate Imobiliară Olt. A fost ajutată să ia acest post- ce coincidență?!- chiar de către Gigel Chiriță, șef OCPI Olt, nimeni altul decât soțul (la acea vreme) al prim-procurorului Parchetului dpl tribunalul Olt, Otilia Chiriță, cea care a avut o activitate intensă pentru oprirea investigațiilor, dovadă că și ceilalti coautori si complicii lui Oprescu Marius nu au fost trimiși in judecată,dosarul fiind preluat de Parchetul dpl Curtea de Apel Craiova prin intervenția directă a Procurorului General Constantin Lăloianu si a adjunctului acestui Băjenaru Aurel, o altă demonstratie de fortă a Caracatiței din zonă.
Dar judecatorul Petcan Romeo este participat la greve si proteste încălcând dispozitiile legale,asa cum procedează -și cum se poate observa- in toate acele dosare în calitate de judecător.
Caracatița din aceste institutii ale justiției este proba concludentă a lipsei statului de drept in România pentru că nicio personalitate a structurilor de forță de la nivel central nu a fost interesată să se dispună anchetarea tuturor magistraților de la aceste instituții, să se restabilească adevărul și să se aplice legea.
Ce s-a întâmplat ulterior cu cei implicați in favorizarea lui Marius Oprescu si care a fost răsplata în loc de pedeapsă.

Adjunctul IML București nu a efectuat expertiza serologică pentru stabilirea identității persoanei căreia i s-a recolat sângele, probabil la interventia unuia dintre persoanele cu functii înalte, pe atunci Prim ministru era Victor Ponta.Consecința prietenul premierului Ponta, celebrul Sebastian Ghiță, a câștigat pe bandă rulantă contracte în Olt.
Băjenaru Aurel, procuror general adjunct la Parchetul Curții de Apel Craiova a ajuns primarul orașului Dăbuleni,într-o localitate unde PSD detinea puterea,deși a candidat din partea PNL .Explicatia: a câștigat cu ajutorul PSD-ului.
Bădiță Cristian, polițistul care a asistat la recoltarea probelor, mai bine zis la măsluirea lor, a fost pus ulterior accidentului șef al Poliției Rutiere Olt și apoi adjunct al inspector șef adjunct al Poliției Olt .
Ecaterina Buzău, medicul care a asistat la măsluirea probelor, a fost numită ulterior medic-șef la Spitalul Județean Slatina în subordinea șefului CJ, Marius Oprescu.
Stanca Maria, asistenta care a asistat la măsluirea probelor, a fost numită ulterior asistentă-șef la Spitalul Județean Slatina.
Iordache Andrei, managerul care a asistat la măsluirea probelor, a fost numit ulterior director al Direcției de Sănătate Publică Olt,
Adjunctul SRI Olt ofițerul Romică Calotă.,iar acesta a ajuns, ce coincidență, inspector în CJ Olt, practic a ajuns consilier al inculpatului Marius Oprescu.SRI a stiut de toate aceste situatii prin filajul care l-a efectuat in cauză.
Se poate constata că la Judecatoria Slatina procesul a inceput la data de 11.12.2014 si s-a terminat tocmai la data de 05.07.2017, după cca 3 ani.
Privind retrospectiv, se poate constata că procedurile au fost încetinite și limitate cu scopul tergiversăriii si soluționarii cauzei cu intenția achitării infractorului. Pe tot parcursul judecării cauzei se impunea suspendarea din functia de vicepresedinte, ajuns ulterior si președinte, nu numai pentru că s-a pus in mișcare acțiunea penală în cauză,dar si pentru faptul că partea civilă era tocmai institutia al cărui vicepresedjnte si ulterior președinte era inculpatul.
S-a putut observa cum judecatorul Constantin Luis a solutionat nelegal cauza,achitându-l pe inculpat.

Dar cine era judecătorul Constantin Luis?!
Insăși judecătorul Constantin Luis era supus unor proceduri judiciare de către DNA pentru infracțiuni săvârșite în grup infracțional (cum să judece acest individ pe altii- inculpat pe inculpat?!!)împreună cu mama si fratele său, dar și cu Glugă Adrian,fost procuror DIICOT,azi judecător al Curții de Apel Craiova,Bălan Liviu,procuror DIICOT în dosarul nr 2249/1/2016 al ICCJ prin care se confirma la data de 30.06.2016 redeschiderea urmăririi penale în dosarul nr. 118/P/2015 al Direcţiei Naţionale Anticorupţie,dosar care a rămas se pare in nelucrare, pentru că inculpatii iată au rămas în functia de magistrat, menținând sistemul de coruptie.
De parcă nu a fost îndeajuns de…..fudul, mai târziu îl regăsim pe acest magistrat pe scările Judecătoriei ca grevist, încălcând legea dialogului social nr.62/2011 împreună cu ceilalți colegi ai săi, contestati de popor in multe cauze unde au procedat nelegal.
Iată care sunt indivizii care îmbracă imoral(cel putin!) roba de magistrat?!
La Curtea de apel Craiova procesul a început la data de 14.08.2017 si s/a terminat la data de 05.11.2018, perioadă lungă de tergiversare a cauzei și unde se poate remarca crima de favorizare a inculpatului cu scopul achitării sale.
Se poate remarca că s-a cerut de Parchet o nouă expertiză pentru -se înțelege- eliminarea tuturor probelor contrare inculpatului iar la un anumit moment s-a repus cauza pe rol pentru că, chipurile, erau divergente(nu stiau cum să-l apere).
Insă apoi s-a amânat de 2 ori pronunțarea pentru ca, in final, să se respingă apelurile și să rămână cu sentința de la fond.
De mentionat că judecător la Curtea de Apel Craiova era Mot Mariana, pritetena(finării, nășării !) inculpatului ce impune o întrebare suplimentară și justificată:a avut aceasta o contrbuție la achitarea lui Marius Oprescu?!
In concepția omului de caracter se poate stabili că nu se poate face Justiție cu asemenea indivizi iar pentru societate/ popor sunt un real pericol!
In cazul de față, și nu numai,Caracatița și-a îndeplinit misiunea de apărare a infractorilor!!!
Oprescu Marius, președintele CJ Olt și-a ,,ales”(corupție!)sentința favorabilă, dar nu a scăpat și de judecata dreaptă din Cer unde il așteaptă mortul ,,ales” de el prin omor calificat cu premeditare.

Alo, Ministerul Public, a fost de fapt omor cu premeditare?
Cum nu vii tu, Ţepeş doamne………..

Ziarul liga dreptaţii