Hoţii de ENERGIE ne-au FURAT 2 MILIARDE din BUZUNARE sprijiniţi fiind de şefa femeilor pesediste din Olt, Cornelia Sulger având funcţie de top în Comitetul de Reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglamentare în Energie (ANRE).
Astfel pe lângă veniturile de nabab (520.890 lei pe an, conform declaraţiei de avere), doamna Sulger a închis ochii la cel mai mare jaf comis deuă 89 în domeniul energiei. Curtea de Conturi a descoperit foarte multe nereguli în sectorul energiei, de la tranzacţii dubioase până la majorări nejustificate ale tarifelor de distribuţie de către CEZ Oltenia şi aprobate de către ANRE.
Recent într-un raport al Curţii de Conturi a României se arată că românii au plătit peste două miliarde de euro în plus la energia electrică.
Banii reprezintă de fapt pierderile de energie din reţelele electrice, pe care distribuitorii le-au trecut pe facturile românilor fără nici o justificare.

Mai mult, această „practică” a fost încurajată de indolenţa autorităţilor care nu au verificat dacă cheltuielile făcute de aceste companii sunt într-adevăr reale. ANRE, în frunte cu doamna Cornelia Sulger – preşedinta organizaţiei de femei a PSD Olt, promovată şi susţinută de Marius Oprescu, a fost de acord ca 82% din pierderile din reţea ale distribuitorilor să fie incluse în tariful de distribuţie, adică în facturi care au fost încărcate cu 1.069.180.000 euro. CFM INVESTIŢII, societate înfiinţată pentru bunăstarea lui Marius Oprescu cu o putere instalată de 1560 kw plăteşte pentru energia consumată identic cât cu căsuţa unei bătrânici singuratică şi anume între 32 de lei şi 76 de lei pe lună. Diferenţa de consum trebuie recuperată de la români.


CEZ Oltenia fiind principalul beneficiar al acestor hoţii la drumul mare. Urmând aceeaşi linie de jefuitor, grupul CEZ Oltenia în conivenţă cu Prim Procurorul Pavel Marinel, comisarul Dogaru Aline – IPJ Olt şi alţii, a pus la cale o schemă simplă dar perversă de a jefui SC MARCONF SRL.


Astfel Grupul CEZ în 2006 îşi însuşeşte abuziv şi ilegal un racord 20 Kw şi post de transformare – proprietate a SC MARCONF SRL, iar apoi dublează tariful de distribuţie către MARCONF.
Doamna comisar Dogaru – IPJ Olt, emite în 25.10.2017, ordonanţa de urmărire penală împotriva Grupului CEZ pentru fapta de înşelăciune prevăzută de art. 244 Cod Penal şi făptuitor Grupul CEZ pentru prejudiciul de 2.250.000 ron.

Comisarul Alina Dogaru în Fişa de Infracţiuni sesizate precizează în fals că data sesizării ar fi 26.09.2017, fapta ar fi prevăzută şi pedepsită de art. 84, punctul 2 din Legea 59/1934 (Legea cecului), iat făptuitor ar fi CEZ Vânzare, deşi în ordonanţă a specificat altă faptă şi alt făptuitor, respectiv articolul 244 Cod penal şi Grupul CEZ. De asemenea Comisar Alina Dogaru precizează că dosarul care instrumentează cauza ar purta număr unic 144/P/2018 şi apoi 142/P/ probabil 2018 pentru că nu este completat, dar doamna comisar omite Ordonanţa în 2015 aici nu inteleg fără a atribui plângerii SC MARCONF SRL un număr unic. Acest număr unic este atribuit abia în 12.01.2018 deşi plângerea este formulată în 2015 iar IGPR în 2016 transmite plângerea pentru soluţionare catre Parchetul de pe lânga Judecătoria Slatina. (Tot în acest moment schimbă încadrarea juridică din înşelăciune în infracţiune comisă cu file CEC, faptă fără nici o legătură cu fapta comisă de Grupul CEZ, astfel urmărindu-se clasarea cauzei.)


De altfel şi alte plângeri anterioare ale reprezentanţilor MARCONF (adrese inclusiv Ministrului de Interne) nu au primit număr de înregistrare din partea IPJ Olt, încă o dovadă a cârdăşiei dintre Grupul CEZ şi lucrători din cadrul IPJ Olt.

Ziarul liga dreptăţii