Societatea postrevoluționară: Perpetuarea tradițiilor comuniste şi inventarea metodelor de furt și stăpânire de tip mafiot, cancerul mafiei din România sub controlul politicului, predominante fiind grupările infracționale

După Revoluţie am sperat că revenim la societatea modernă în care eliminăm metodele comuniste de autoritate, apartenență politică, nepotism, dar și cu privire la festivitățile de genul paradelor militare care au fost simbolul războinicului și ostilităților de război, ce putea să fie eliminate din aceste situaţii.
România nu avea ce să demonstreze şi mai ales de ce să ducă tradiția criminală comunistă de altă dată.
România modernă, concepută de oamenii de stat din perioada anterioară de peste 100 de ani, trebuia să fie o țară demnă, civilizată, purtătoare a mesajului de pace și respect între națiuni, mai ales după ostilitățile din trecut, când s-a dorit unitate și independență de stămoșii noștri.
După venirea regimului comunist a urmat genocidul care i-a distrus în închisorile comuniste pe mulţi dintre politicienii de aur ai perioadei de glorie a României Mari şi unii dintre ei ai evenimentului de la 1 decembrie 1918 (exemplu: Iuliu Maniu), ca şi pe mulți oameni de caracter.

La evenimentul Marii Uniri nu ne trebuiau defilări cu arme, blindate şi avioane, niște hexifarma, (aluzie la vestitul caz) – insecticid diluat pentru muște şi tânțari – și mai ales cu o armată redusă ca număr şi putere şi folosită doar pentru teatrele de operațiuni din exterior.
Coronavirusul, ca un „dar ceresc”, pentru oprirea acestor tradiții menţinute de caractere sterpe, a fost soluţia de la acest moment.
De unde se spune în Biblie: numai Tu Doamne le știi pe toate şi faci dreptate!
Ziua de 1 decembrie trebuie privită sub o altă fațadă, rememorând evenimentele de atunci care au unit provinciile româneşti sub concepţia unor oameni politici destoinici și patrioți deopotrivă.
Acel eveniment nu poate să fie conceput și sărbătorit în acest mod, în acestă concepţie a unui stat mafiot, așa cum nu demult s-au sărbătorit 100 ani de la acel act care a consfințit Marea Unire într-o Românie bântuită de corupție şi nedreptate.
Dar puteai să vezi cum România la 100 ani de la Marea Unire, are un stat de clan, primitiv, mafiot, și era cea mai dezbinată țară cu milioane de români plecați în lumea largă la muncă pentru a evita mizeria și mai ales nedreptatea, dar și în interior, membrii de frunte ai Partidului Statului Mafiot, PSD, sute de mii ,membrii ai clanurilor care au jefuit România.
„Guvernul meu”, instaurat odată cu pandemia de coronavirus, gândește că va dezvolta România dar deocamdată speranțele sunt foarte mici pentru că pașii politici din toată această perioadă au fost mici, cauza fiind inexistența oamenilor politici de talia şi caracterul celor care au făcut Marea Unire.

Anarhia nu a fost oprită de „Guvernul meu” şi de Preşedintele Iohannis, dar ei spun că împreună dezvoltăm România (dar cu cine împreună? Cu PSD?!) iar, acum, spunem că avem aceeași Mărie cu altă pălărie (de culoare galbenă).
Observaţi situatia „marilor” politicieni de la Olt. Ei sunt încă în funcții politice şi feriţi de toate acele consecințe ale legii, deşi au fost făptuitori, au comis fapte nelegale și unii dintre ei ocupă pe viață unele funcţii în Parlamentul României, cum este cazul lui Florin Iordache şi Mariana Moţ, membrii cu funcţii de conducere în Consiliul Legislativ, oameni ce nu pot fi acceptați nici ca măturători ai acestor instituții.
Haosul creat de politicienii din Olt poate fi demonstrat și prin faptul că au mentinut în funcţii, fără legitimitate, pe unii dintre primarii găsiţi incompatibili, cum sunt cei de la Crâmpoia, Ionel Mirea şi Ghimpeţeni, Dan Dobre, care după lungi procese, cu intenţie şi vădită vinovăție a magistraților, au rămas în funcție, iar după ce au pierdut procesele au fost menţinuţi în funcţii de administratori ai localităților fără ca Guvernul PSD, avându-l și pe Paul Stănescu în funcţie de ministru şi apoi de vicepremier, să organizaeze alegeri în termenul legal pentru a proteja pe cei doi primari ai Oltului și oare pe câți alții din țară!! Iar funcţiile de administratori este invenţia lor şi, la pachet, toate sunt fapte de corupţie!
Aceşti primari au câștigat din nou alegerile pentru că Justiția din Olt a acceptat „trocul struțului” și nu s-a comportat la fel ca şi Justiţia din Dolj, spre exemplu, care a respins candidaturile acelor candidați, foşti primari incompatibili.
În continuare, aceşti primari de la Crâmpoia (soţia fiind senator şi candidat la Senat din partea PSD) şi Ghimpeţeni sunt în funcţie pentru că Partidul Securității Diversioniste (PSD) este destul de puternic, iar „Guvernul meu” destul de slab pentru a impune respectarea legii.
Ce este legea atunci pentru toţi aceşti politicieni?!
Vorba lui Eminescu: „Legile unui popor, drepturile sale, nu purced decât din el însuşi”
Dar şi replica lui Maurer dată lui Ceușescu este o vorbă de duh:

Maurer către Ceauşescu: „Măi, Nicule! Unde dracu’ să mai cauţi dreptatea asta că nici în pădure nu o găseşti!”

Slogan electoral:
La noi sunt codri verzi de brad
Şi câmpuri de mătasă;
La noi atâţia fluturi sunt,
Şi-atâta jale-n casă.
Noi vrem dreptate!

Deșteaptă-te, române! Acum ori niciodată!

Gheorghe Bădiţă