Afaceri ilegale ale grupării de mafioți ai PSD prin interlopul Iodache Adrian, administrator al SC Mineral Port și CFM Investiţii – furtul terenului fertil din Tarlaua 122, extravilan, Piatra Olt.

Poporul român a înțeles de mult timp că dușmanii săi sunt oamenii politici care seamănă discordie şi mențin sărăcia nației române.
Victoriile în alegeri nu au reprezentat şi momente de ridicare a nivelului de trai al cetățenilor români, tratați fără respect și supuși obligațiilor fiscale, iar libertatea (cât poate să fie?!) a fost un drept de a colinda lumea în lung și -n lat ca niște maidanezi, după ,,hrana” zilnică, dar nu numai materială, ci pentru a dobândi respectul şi a li se reda demnitatea, în timp ce țara lor a fost cotropită de hoții politici și furată bucată cu bucată.

Cei care au rămas în țară trăiesc fără speranță, ca într-o junglă, într-o țară bolnavă, o țară criminală, abundentă în promisiuni și minciună, totul regizat de clasa politică discretionară, uzurpatorul destinelor naţiei române, constitută din grupări de interlopi care acționează fără teamă, iar dreptul acestui popor – dacă mai poate fi un drept – este de a țipa după ajutor fără a fi auzit de nimeni, ca într-un cimitir.
După fiecare alegeri, politicienii confiscă instituțiile statului iar, apoi, pe criteriile și principiile mafiei (ar fi invidios până şi ALCapone!) își pun incompetenții, soldații criminali ai partidului, pentru a-și duce la bun sfârșit politica banditească de a fura banul public si orice alt bun din avuția țării.

Cazul interlopilor de la Piatra Olt este de mult timp în atenţia organelor statului român, dar fără succes până în prezent(!), pentru că ei au susținerea funcționarilor din instituțiile de represiune din județ (poliție, parchet, instanțe), dar activitatea lor este încurajată și susținută, complicitară și iresponsabilă, de către organele şi instituțiile de la Bucuresti, superiorii lor, care supervizează activitatea hoților din teritoriu, fără de care nu ar fi posibilă o asemenea pandemie de corupție.
Statul de drept nu există – cum se demonstrează, nu numai prin acest caz – decât prin frazele bine lustruite juridic ale Constituției şi legilor, nu și în realitate!

SC Mineral Port şi CFM Investiții, ambele cu administrator Iordache Adrian, au un statut special și sunt un indiciu al barometrului corupției clasei politice din zonă, a PSD Olt.
Sunt două societăți fără angajați, dar cu o cifră de afaceri de invidiat ce depășeste pe cea a ALRO Slatina, dar statutul lor este unul privilegiat și, în consecință, nesupuși rigorilor legale pentru că sunt controlate de oamenii politici puternici din zonă ai PSD Olt, al celor care îl conduc în frunte cu Oprescu Marius, Florin Iordache, Paul Stănescu, Moț Mariana şi fiul său, Mot Emil.
Firmele în cauză (dar câte firme funcționează sub autoritatea mascată a interlopilor politici?!) și interlopul Adrian Iordache, de curănd, au o nouă activitate, cea de furat izlazul locuitorilor din Piatra Olt și, evident, exploatează acest teren din Tarlaua 122, extravilan, Piatra Olt, nestingherit și ilegal, fără autorizațiile legale și fără a-l scoate din circuitul agricol potrivit procedurii legale în cauză, iar statul prin instituțiile din zonă – Garda de Mediu, Agenţia de Mediu, DADR, OPI ca, de altfel şi Politia, dar şi Parchetul, controlate de PSD nu pot să-l verifice pe acest interlop și să aplice legea și, în consecință, aceste instituții ale statului de drept (așa denumit demagogic!) nu pot să fie instrumentul legii în lupta cu această crimă organizată, pentru că ar contraveni tocmai principiilor și acțiunilor controlate de mafia PSD.

Ei sunt executanți ai ordinelor mafiei politice!
În cazul de față, această acțiune ințiată de curând – o nouă afacere frauduloasă a lui Adrian Iordache şi a grupului infracțional – de a decoperta și de a vinde stratul fertil al terenului dinTarla 122 Piatra Olt, fără a scoate acest teren din circuitul agricol (nici Ceaușescu nu a dorit să vândă străinilor pământul fertil al României!), nu este cercetată de nici un organ al statului și nu implică, în consecință, nicio altă sancțiune sau, cu atât mai mult, cercetarea penală în cauză.
Deși sesizate organele competente administrativ, respectiv, Agenţia pentru Protecţia Mediului, Garda de Mediu, DADR, cazul nu a putut fi cercetat si, în consecință, nu s-au dispus sancțiuni potrivit rigorilor legii, pentru că directorii Agenției pentru Mediu, Gărzii de Mediu şi DADR sunt supuși regulilor mafiei politice PSD, iar actualul Guvern nu a dobândit încă autoritate deplină pentru a satisface nevoia de dreptate a poporului.
Se demonstrează astfel care este rolul de dependență al instituțiilor statului de mafia politică îmbogățită din afaceri murdare (ilegale), sursa de menținere a puterii politice, și, implicit, asigurarea intangibilității acestor grupări criminale!!
Dar acest caz, supus în modul acesta atenției opiniei publice, nu este unul singular care să definească şi să prezinte activitățile mafiei din zonă.
Iordache Adrian este un infractor periculos, participant al grupării infracționale din zonă, de la Piatra Olt, constituită din fratele fostei Președinte a Tribunalului Olt, infractoarea Marinescu Carmen, pe nume Stan Constantin, la care au aderat polițiști și jandarmi din zonă care au ca scop distrugerea obiectivelor SC MARCONF SRL.

Iordache Adrian, expunând public caracterul său de interlop, declara recent în prezența politiștilor și jandarmilor veniți să-l sprijine la fața locului, garantându-i activitatea (intangibilitatea) infracțională, că îl va supune pe ex-directorul SC MARCONF SRL, Badiță Ghe, perversiunilor sexuale chiar la Tribunalul Olt, de unde se poate deduce că această instituție de forță a statului de drept este subordonată mafiei PSD din Olt, situație care va fi prezentă într-un ulterior articol.
Prezentul caz este o frescă a activității infracționale din zonă. După 30 ani de crimă împotriva poporului, de capitalism primitiv, interlopii politici, după cum se vede, sunt într-o perpetuă stare de înavuțire prin fraudă și furt care le garantează puterea politică și, implicit, care garantează perpetua corupție – cumpărarea electoratului.
De aceea,românii consideră că oricare ar veni la putere nu se poate schimba nimic în bine, pentru că și-au pierdut încrederea și speranța.
Dar, în același timp, nu putem să considerăm că românii nu mai au puterea – sau curajul! – de a schimba lucrurile în bine!
Mămăliga va exploda poate într-o bună zi!!!
Deșteaptă-te, române!